First Reach
 Leefstijlcoaching

REVIEWS

In de afgelopen jaren heb ik al meer dan 500 cliënten begeleid naar een verantwoorde levensstijl en een zelfverzekerde ‘ik’.
Benieuwd wie u voorgingen? Lees dan onderstaande ervaringen van mijn klanten eens door:

Joan *****
"Carolien helpt je op een enthousiaste manier op weg naar een gezonder gewicht. Goede tips en uitleg en ze neemt de tijd voor je".

Angelique *****
"Als je wilt afvallen onder begeleiding van iemand die veel weet van voeding, werking van processen in het lijf, overgang en al dat soort dingen dan is Carolien een hele goede. Naast alle PS. food & lifestyle producten, kookboek en flyers heeft ze zelf ook 1001 ideeën over wat je zou kunnen doen en laten m.b.t. eten. Altijd voor ogen houdend dat de balans in voedingsstoffen in orde is. Dat geeft ook vertrouwen. En ze is ook nog eens altijd positief en heeft humor. Het enige nadeel is dat het geld kost. Maar het is een investering in jezelf, in je eigen gezondheid".

Sylvia *****

"Van de zomer woog ik 92 kg. Mijn hoogste gewicht ooit! Mijn motivatie om er iets aan te doen was nog nooit zo groot. Toen ik begin augustus op consult kwam bij Carolien, stelde zij voor om koolhydraatarm te gaan eten. Gewoon met eten uit de supermarkt en ondersteund met recepten en een weekmenu. Ik ontdekte dat ik super lekker kon blijven eten en gewoon bij mijn eigen supermarkt boodschappen kon blijven doen. Geen hongergevoel meer en de snoepbuien verdwenen ook als sneeuw voor de zon. Ook ben ik lekker gaan sporten met een paar vriendinnen. Ik voel mij nu fitter dan ooit, eet veel gezonder en zelfs meer dan ik deed toen ik zwaarder was en het is super lekker. Inmiddels is er 15 kg vanaf en heb ik mijn nieuwe levensstijl gevonden!"

Petra *****
"Hele goede coach die echt luistert en meedenkt met haar klant. En daarnaast ook leuke tips geeft hoe je verder kan gaan…".

Rob & Ciska *****
"Carolien is een goede en realistische Leefstijlcoach voor ons. Samen zijn we 40 kilo kwijtgeraakt wat met de adviezen en PS. Food & Lifestyle producten van Carolien eigenlijk erg eenvoudig is gegaan".

Paul ***** "Heerlijke, simpele recepten in het overzichtelijke kookboek die je bij de PS. Food & lifestyle producten krijgt. De kilo's vliegen eraf onder begeleiding van de leukste". 

Léon ***** "Ik ben Carolien heel dankbaar voor de hulp en steun de afgelopen maanden. Ik ben superblij dat de 18 kg eraf is. Het was plezierig en leerzaam!"


Wilt u ook aan de slag? Vul dan uw gegevens op mijn contactpagina in, of mail rechtstreeks naar carolien@firstreach.nl